KDS Logistics – International Forwarding & Ferry agents

Vacature stage Manager Transport & Logistiek

Vacature stage Manager Transport & Logistiek

Ben jij verantwoordelijk, een alleskunner en in voor afwisseling? Ben jij op zoek naar een stage transport- en logistiek manager? Kom dan stage lopen bij KDS Logistics!

Over KDS Logistics

Bij KDS Logistics werken wij al meer dan 25 jaar iedere dag met passie aan het regelen en uitvoeren van transporten voor onze klanten in heel Europa. Met een vloot van 175 trailers verzorgen wij door middel van RoRo-verkeer huis-huistransporten tussen West-Europa en Groot-Brittannië. KDS Logistics is dan ook een groot begrip in het ferryvervoer tussen Groot-Brittannië en het Europese continent. Wij staan niet stil en groeien door. Kom jij ons team van versterken?

Wat kun je verwachten?

Samen met het team ga je werken aan de dagelijkse uitdagingen op de afdelingen om de transporten voor klanten optimaal te verzorgen. Je leert wat erbij komt kijken om een transport van A tot Z te regelen. Mede door het ervaren team word jij begeleid naar een echte professional in de logistiek. Geen dag is hetzelfde en je bent altijd in contact met mensen, zowel met het team als telefonisch met klanten.

Wat wij van jou verwachten?

  • Serieuze werkhouding en interesse in het vakgebied
  • Doorzettingsvermogen
  • Goede communicatieve vaardigheden
Stuur uw cv en motivatiebrief naar jeannette.terlouw@kdslogistics.nl
« »