KDS Logistics – International Forwarding & Ferry agents

Wie zijn wij

Over ons

Al meer dan een kwart eeuw is KDS Logistics een begrip in het ferryvervoer tussen Groot-Brittannië en het Europese continent. Het bedrijf wordt gerund door een klein team van toegewijde specialisten die zich door de jaren heen hebben ontwikkeld tot de onbetwiste experts op deze transportroutes. We opereren vanuit de Waalhaven in Rotterdam, het logistieke hart van Noordwest-Europa. KDS Logistics heeft in ruim 25 jaar een wijdverbreid, verfijnd netwerk van logistieke dienstverlening opgezet. Klanten profiteren hiervan doordat KDS Logistics in alle gevallen een oplossing op maat kan leveren. Ons geheim zit ‘m in een efficiënte planning van het natransport, zowel in Europa als op de Britse eilanden.

https://www.kdslogistics.nl/wp-content/uploads/2020/08/materieel-5-scaled.jpg

Wat doen wij

Diensten

Het merendeel van ons werk betreft het uitvoeren van transporten (zowel full loads als partloads) met een moderne vloot van eigen trailers. Deze trailers voldoen aan alle eisen die klanten en overheden stellen op het gebied van veiligheid en laadvermogen. KDS Logistics exporteert van oorsprong veel groente en fruit, maar inmiddels draaien we onze hand ook niet meer om voor droge lading en gevaarlijke stoffen.

Full loads

Onze full load service levert uw lading af waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden dagelijkse mogelijkheden om uw full loads op tijd bij uw klant af te leveren.

Part loads

Deelpartijen en/of stukgoedzendingen zijn bij KDS Logistics in vertrouwde handen. Met ons uitgebreide netwerk bieden wij u dagelijks mogelijkheden aan van en naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Historie

Foundation

KDS Logistics is in 1989 opgericht als afdeling binnen de firma Kuiper, Van Dam & Smeer. Deze firma bestond al sinds 1756 en ontleende zijn naam aan de oprichters. In 1994 werd KDS Logistics een zelfstandig bedrijf dat een jaar later werd overgenomen door Karel van Suchtelen en Jeannette Terlouw.

Sinds de oprichting heeft KDS Logistics zijn sporen verdiend in het goederenvervoer tussen het continent en het Verenigd Koninkrijk. Door onze jarenlange ervaring in het internationale transport heeft KDS Logistics zijn plaats gevonden in het ferryverkeer. Maar ook in het continentale transport zijn er weinig landen die wij niet kennen.